Frank & Anita 

 

 

Wij, Frank & Anita, hebben in 2011 samen Frank's Farm opgericht, omdat we trots zijn op wat we doen en dat graag uitdragen. We leerden elkaar in 2010 kennen via het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw.

Frank wilde al van jongs af aan boer worden en heeft deze droom mede door zijn enorme passie kunnen verwezenlijken. In 2008 is hij samen met Gert Billekens zijn eigen geitenhouderij begonnen. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan als bedrijfsleider op een geitenhouderij in Nederweert-Eind.

 

Anita is opgegroeid op een varkensbedrijf en heeft haar liefde en passie voor dieren ook al vroeg ontdekt. Zo wist ze al vanaf de basisschool dat ze dierenarts wil worden. De studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht is inmiddels voltooid en ze is 3 dagen per week werkzaam als dierenarts bij Dierenartsenpraktijk Ell. De overige tijd is ze als dierenarts werkzaam op ons geitenbedrijf, of bezig met Frank's farm Favorites, onze producten en rondleidingen.

 

Wij zijn beiden enorm gepassioneerd en vol liefde bezig met ons werk op Frank's farm. Een vriendelijke en respectvolle omgang met de dieren is voor ons vanzelfsprekend. We zijn ervan overtuigd dat onze geiten genieten van een ontspannen en plezierig leven op Frank's farm.

 

Samen hebben we nog vele ideeën en ambities om het assortiment en de activiteiten van Frank's farm in de toekomst uit te breiden. In ons winkeltje Frank's farm Favorites kun je terecht voor al onze producten, daarnaast organiseren we rondleidingen voor allerhande gezelschappen.