Boer Frank 

 

Sinds 2011 ben ik samen met mijn team actief bezig met het promoten van onze melkgeitenhouderij en de hele agrarische sector. We zijn trots op wat we doen en willen dit graag met andere delen.

Al van jongs af aan wilde ik boer worden Door toewijding, passie en lef heb ik deze droom kunnen verwezenlijken. In 2008 ben ik samen met Gert Billekens onze eigen geitenhouderij begonnen. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan als bedrijfsleider op een geitenhouderij in de regio en veel leerzame stages in binnen- en buitenland.

 

Een vriendelijke en respectvolle omgang met de dieren is voor ons vanzelfsprekend. We zijn ervan overtuigd dat onze geiten genieten van een ontspannen en plezierig leven op Frank's farm.

 

We hebben nog vele ideeën en ambities om het assortiment en de activiteiten van Frank's farm in de toekomst uit te breiden. Momenteel zij we een kaasmakerij aan het bouwen op de boerderij. De nieuwe kaas zal in ons winkeltje Frank's farm Favorites verkrijgbaar zijn. Hier kun je nu al terecht voor al onze producten, daarnaast organiseren we rondleidingen voor allerhande gezelschappen.