Geitenlamsvlees 

 

 

Geitenlamsvlees is een exclusief product met een unieke zachte smaak en vele mogelijkheden. Het is uitermate geschikt voor zowel stoofpotjes als braden aan het stuk, naar wens rosé of door en door gaar.

 

We kunnen 3 perioden per jaar ca. 6 weken lang vers geitenlamsvlees leveren. Omstreeks maart, juli en november. In ons winkeltje 'Favorites' kunt u ook terecht voor diepgevroren schouders en bouten. En geitenlamsvlees verwerkt tot heerlijke bitterballen en croquetten.

 

Op zoek naar een goed recept? Loop even binnen of stuur een mail. Heeft u zelf iets geprobeert en wilt u dat graag delen? Zet het op onze Facebook pagina!

Wij leveren ons geitenlamsvlees zowel aan particulieren als bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten, leveringen en de mogelijkheden met Frank's geitenlamsvlees.

Ons favoriete recept 

Ons meest favoriete geitenlamsvlees recept is lekker en vooral eenvoudig.

- De bout, schouder of rug aanbraden in boter.

- Vervolgens groenten naar smaak toevoegen.

Wij kiezen vaak voor witte (spits) kool, winterpeen, prei en ui.

Of voor een krachtigere smaak; rode paprika, tomaat, winterpeen, knoflook en ui.

- Naar smaak peper en zout. Door licht te kruiden blijf je het vlees proeven.

- Afblussen met witte wijn. Of bij optie twee met rode wijn.

- Ongeveer 3 uur (bout) of 2 uur (schouder) laten sudderen.

- Het vlees plukken en terug in de pan.

- Het vocht kun je eventueel binden met een beetje bloem.

 

Serveren met aardappelpuree, rijst of brood.

 

Smakelijk eten!

 

 

Cabrito assado 

Een Portugees recept voor geitenlam.

Je vind het op onze facebook pagina. Bericht van 15 april 2017.