Over Frank's Farm 

 

Op Frank's farm staan de geiten en omgeving voortdurend centraal. We hebben een redelijk grote boerderij, met veel aandacht en zorg voor het individuele dier. We zijn trots op wat we doen en delen graag onze passie voor het boerenleven. Via onze producten, de rondleidingen en de deelname aan evenementen willen we ons verhaal uitdragen.

Na de oprichting in September 2011 heeft Frank’s farm al vele producten ontwikkeld en ideeën tot uitvoering gebracht. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten geitenkaas, geitenlamsvlees, bitterballen en croquetten van geitenlamsvlees en uiteraard verse geitenmelk. We organiseren ook excursies op de boerderij waar u tijdens de proeverij kennis kunt maken met al onze producten. We leveren zowel aan horeca als rechtstreeks aan de consument via ons winkeltje Frank's farm Favorites.

 

Voor de toekomst heeft Frank's Farm nog vele ideeën en ambities om het assortiment en de activiteiten uit te breiden. Daarin zullen de geiten steeds centraal blijven staan.

 

Frank's farm, Beleef de geiten!